Plant Based Conference 2020

Presentations

Food, Beverages, Supplements, Cosmetics, Medicines & Detergents Products


“How a plant-based brand conquered the chemical world of salon services”

Αργίνη Βαλλή, Marketing manager AVEDA
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Φυτικό κρέας… μια μόδα ή η νέα πραγματικότητα; Βέλτιστες πρακτικές κατά το άνοιγμα της κατηγορίας και μέλλον του κλάδου”

Δημήτρης Βαλλής, Διευθυντής Πωλήσεων και Ανάπτυξης Foodelco
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Natural Cosmetics and Direct Sales For Beauty and the Society”

Λάρρυ Σακελαρίου, General Manager TEOROCHE-YVES ROCHER Direct Sales
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Υπερτροφές: Η ανερχόμενη τάση στο χώρο του φαρμακείου”

Ελένη Αναστασίου, Marketing Specialist της SUPERFOODS
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Τα ανάλογα κρέατος στα πλαίσια των απαιτήσεων για ανασύνθεση τροφίμων”

Γιώργος Μπόσκου, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρίας Εγκυκλοπαιδιστών Ελαιοκομίας (4Ε)
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Νέες τεχνολογίες στην επεξεργασία πρώτων υλών, προϊόντων και παραπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων”

Σταύρος Λαλάς, Καθηγητής, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Καινοτομία και εφαρμοσμένη έρευνα στον τομέα των φυτικών φυσικών προϊόντων”

Κατερίνα Αργυροπούλου, Επικεφαλής Έρευνας και Ανάπτυξης PharmaGnose S.A., Επιστημονική συνεργάτης Τμήματος Φαρμακευτικής (ΕΚΠΑ)
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Νέες τεχνολογίες για την παραγωγή ενεργών καλλυντικών συστατικών φυτικής προέλευσης”

Φωτεινή Μέλλου, Χημικός, PhD, ΜSc, Aκαδημαϊκός Υπότροφος του τομέα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, Πα.Δ.Α.
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Medicinal plants of Russian Pharmacopoeia”

Alexander Shikov, Prof., Dr. (Pharm. sci), PhD (Pharm), St. Petersburg State Chemical Pharmaceutical University, Department of Technology of Pharmaceutical Formulations
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Δημιουργώντας υπεραξία στο brand”

Σπύρος Μεσσήνης, Γενικός Διευθυντής Healthcode IKE
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Η υπεραξία ενός οικοσυστήματος ως μοχλοβραχίονας ανάπτυξης”

Αστέριος Γκανάς, CO Owner – Marketing & Products Manager, Corphes Agriculture
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Καινοτομία και παράδοση τα συστατικά επιτυχίας της κόκκινης υπερτροφής!”

Πέτρος Ναουμίδης, Owner – Υπεύθυνος Πωλήσεων, Πιπεριές Φλωρίνης
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Το επαγγελματικό φυτικό καλλυντικό στην υπηρεσία των ειδικών”

Άννα Καραμπουρνώτη, CEO, Beaute Marine
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Σύγχρονος τρόπος ζωής και συμπληρώματα διατροφής”

Θανάσης Παπαθανάσης, Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, Μέλος ΔΣ Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Understanding the Plant-Based Consumer”

Τάκης Μπορέτος, Managing Director IRI
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Χορτοφαγικές και άλλες εξειδικευμένες διατροφικές τάσεις στην Ελλάδα”

Λευτέρης Κιοσές, Δρ, Γεν. Διευθυντής ΙΕΛΚΑ
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Συμπληρώματα Διατροφής Φυτικής Προέλευσης: Παραγωγή, Διάθεση και Επικοινωνία υπό το πρίσμα της Εθνικής και Ενωσιακής Νομοθεσίας”

Μαγδαληνή Σελανικλή, LL.M., Regulatory Affairs & Quality Manager ISO PLUS, Treasurer EHPM, Δ/ντρια Κανονιστικών Θεμάτων, ΣΕΣΔΙ
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“H τάση των plant based λαμβάνει παγκόσμιες διαστάσεις”

Θεόδωρος Γιαρμενίτης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΣΒΑΚ
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Νέοι μέθοδοι αύξησης της αξίας των αγροτικών προϊόντων (texturized protein)”

Ελένη Νικολοπούλου, Γενική Διευθύντρια NIKOLOPOULOU
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Η παγκόσμια τάση για “plant based diet” είναι καλά νέα για την Ελλάδα;”

Άρης Κεφαλογιάννης, Πρόεδρος της Legendary Food AE
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Το μέλλον του plant based γλυκαντικού στέβια στην F&B βιομηχανία και η αειφόρος παραγωγή του”

Χρήστος Σταμάτης, CEO, Stevia Hellas Coop
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Green Mission”

Μάρκος – Πέτρος Γιαλούρης, Γενικός Διευθυντής Pierre Fabre Hellas & Pierre Fabre Farmaka
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Διατροφική αξία μιας plant-based διατροφής: Μύθοι και αλήθειες”

Κωνσταντίνος Κούτσικας, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc, Συγγραφέας
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Διατροφή και Σύγχρονες προκλήσεις”

Αικατερίνη Βαρταλίτη, Συντονίστρια Επιτροπής Διατροφικής Πολιτικής ΣΕΒΤ
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Φυτοφαγική Διατροφή. Είναι πραγματικά προστατευτική για την καρδιά?”

Δημήτρης Ρίχτερ, Δντης Β΄Καρδιολογικής Κλινικής, Ευρωκλινική Αθηνών
Κατεβάστε την παρουσίαση 

“Φυσικά Συστατικά και Προηγμένες Τεχνολογίες στα Σκευάσματα Τοπικής Εφαρμογής”

Σοφία Χατζηαντωνίου, επικ. Καθηγήτρια, PhD – Τμήμα Φαρμακευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Πανεπιστήμιο Πατρών -Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Κοσμητολογίας
Κατεβάστε την παρουσίαση